Tours & bouwstenen in Indonesië


Indonesië is een enorm uitgestrekt land. Waar moet je beginnen en waar moet je zeker zijn?
Daarom biedt BeenInAsia complete rondreizen aan, maar je kunt ook met bouwstenen je eigen reis samenstellen. Omdat Indonesië zo uitgestrekt is en zoveel te bieden heeft, zijn de opties die we hier geven zeker niet alles!
Neem contact met ons op en laat ons weten waar je graag heen wilt. Wij kunnen dan een prachtige reis op maat voor je samenstellen.


Hoe het werkt


Je boekt tours rechtstreeks bij BeenInAsia.com. Je kunt een kant en klare rondreis boeken, bouwstenen van een paar dagen of een verzoek doen voor een maatwerk reis.  Verzamel je keuzes in de boodschappenmand en vul de benodigde gegevens in. We nemen altijd contact op om evt. details af te stemmen. De prijzen staan duidelijk aangegeven. Er wordt per volledige boeking éénmalig € 25,- administratiekosten in rekening gebracht. Als alle tours beschikbaar zijn ontvang je een boekingsbevestiging met alle details. Offertes zijn in USD, maar je kunt betalingen doen in EUR op een bankrekening in Nederland. Na betaling ontvang je een voucher van BeenInAsia.com. De tours worden uitgevoerd door Engelstalige gidsen met jarenlange ervaring. Daarnaast stellen wij hoge eisen aan veiligheid van vervoer.