7 dgn Oost Java in stijl

Deze tour start in Yogyakarta en is meer gericht op Oost-Java. Je bezoekt de culturele hoogtepunten van Java: de tempels Borobudur en Prambanan. Verken Yogyakarta en ga dan oostwaarts om van de natuur te genieten. Je beklimt de vulkanen Bromo en Ijen en je zult versteld staan ​​van de verbluffende panorama's. Je eindigt in Oost-Java of Bali.

v.a. 968,-

» Meer informatie
Boeken

8 dgn Bali Compleet

De complete schoonheid van Bali ervaren, betekent niet langer onnodige drukte. Met dit combinatiepakket kun je het echte leven van het eiland en zijn mensen ervaren, alle opwinding en wonderen ervaren die Bali te bieden heeft, helemaal onderdompelen in de exotische cultuur van Bali en genieten van het paradijs. 

v.a. 806,-

» Meer informatie
Boeken

8 dgn Raja Ampat in het Papua Paradise Resort

De Raja Ampat-archipel bestaat uit ongeveer 600 eilanden en eilandjes die zich uitstrekken over de evenaar in het gebied van de "Birds Head", ook bekend als het Doberoi-schiereiland, de uiterste noordwestelijke punt van de Papua-provincie van Indonesië. Tegenwoordig is Raja Ampat wereldberoemd, als een van de meest opmerkelijke ecologische niches, vergelijkbaar met het Great Barrier Reef.

v.a. 2290,-

» Meer informatie
Boeken

9 dgn Java over land

De hoogtepunten van het Indonesische hoofdeiland in 9 dagen. Je begint in de chaotische hoofdstad Jakarta. Daarna zie je theeplantages en smeulende kraters. Natuurlijk verken je de Borobudur-tempel, UNESCO-werelderfgoed en Prambanan, hoogtepunten van je tour. Geniet van het vruchtbare landschap met rijstvelden en de prachtige cultuur van Java. Je tour eindigt in Oost-Java of Bali.

v.a. 929,-

» Meer informatie
Boeken