3 dgn Samboja Orangutan ontdekking

Niet ver van Balikpapan ligt de Sambodja Eco-lodge, de thuisbasis van Bos of Borneo Orangutan. De organisatie zorgt voor orang-oetans door ze opnieuw in het wild te introduceren, waar ze thuishoren. Volg de ranger het bos in en zie deze prachtige dieren, in hun natuurlijke omgeving.

v.a. 545,-

» Meer informatie
Boeken

4 dgn Bali's lokale leven ontdekken

Tijdens deze tour kan je de negatieve en donkere gedachten elimineren door te genieten van een reis naar het heilige bronwater van Tirta Empul. Ervaar het lokale leven met rijstboeren die aan het werk zijn of bekijk hoe kinderen in Subak Guliang spelen terwijl ze omringd zijn door de schoonheid van de natuur. Je leert ook meer over de duurzame ontwikkeling van landelijke, arme dorpen in Noord-Bali.

v.a. 627,-

» Meer informatie
Boeken

4 dgn Bali cultuur & natuur

Bali is een perfecte plek om te ontspannen. Maar als je daar bent, moet je zeker ontdekken wat Bali te bieden heeft! Daarom nemen we je een paar dagen mee naar enkele hoogtepunten: watervallen, oude tempelgrotten, heiligdommen en een panoramisch uitzicht op Mt Batur. Geniet van je tijd aan het zwembad op een werkende koffieplantage, omringd door jungle, rijstvelden en kruidentuinen.

v.a. 627,-

» Meer informatie
Boeken

5 dgn Zeilen naar Komodo en ontdekking van Labuan Bajo

Het ontdekken van enkele kleinere eilanden rond Lesser Sunda is fantastisch als je dit per boot doet. Je gaat op het land op sommige eilanden voor een trekking en geniet van een prachtig uitzicht over eilanden, baaien en stranden. En natuurlijk is Komodo Dragon het hoogtepunt van deze tour!

v.a. 1108,-

» Meer informatie
Boeken

5 dgn Natuurpracht in Flores en draken in Komodo

Heilige plaatsen, prachtige natuurlijke rijkdom en ook nog draken! Dit is een echt "schateiland"! Je maakt een wandeling bij de Kelimutu vulkaan en ziet de prachtig gekleurde meren: groen, turkoois en zwart en ontdek de traditionele dorpen. Vanuit Labuan Bajo neem je een boot om het eiland van de Komodovaranen te bezoeken.

v.a. 826,-

» Meer informatie
Boeken

5 dgn Exotisch West Papua

West-Papoea is de Indonesische helft van het eiland Nieuw-Guinea. Als je aankomt is het alsof je in een andere wereld stapt. Hier leven nog stammen als vanouds. Mis het Baliem-festival niet, waar de lokale bevolking, zowel mannen als vrouwen, dansen op hun Dani-muziek. Deze reis is anders in alle opzichten!

v.a. 1403,-

» Meer informatie
Boeken