Vakantie naar Cambodja

Een vakantie naar Cambodja is stappen in een andere wereld. Je blijft je verbazen over de mooie natuur en indrukwekkende cultuur. De mensen zijn erg vriendelijk en verwelkomen je met een glimlach. De in oranje gestoken monnikken maken onderdeel van de zo belangrijke Boeddhistische levenswijze.

Hoogtepunt van Cambodja is ongetwijfeld het Angkor tempel complex nabij Siem Reap, 's werelds grootste religieuze bouwwerk. De tempels liggen in de dichte jungle, de belangrijksten zijn gerestaureerd. Laat je meeslepen in je fantasie bij de mysterieuze, deels overwoekerde tempels.

Phnom Penh is de hoofdstad van het land, ooit de Parel van de Orient. Maar ook andere gebieden van Cambodja zijn tijdens je rondreis  meer dan een bezoek waard. In het ongerepte en weinig bezochte Noord Oosten van het land vind je dichte jungle en watervallen. Je kunt de loop van de Mekong Rivier volgen, eventueel in combinatie met Laos of Vietnam, waar de Mekong ook doorheen stroomt.

Online reisadvies CambodjaBeenInAsia geeft je al het reisadvies dat je nodig hebt om jouw ideale rondreis helemaal zelf, online samen te stellen. Handige informatie over het klimaat, de bezienswaardigheden, een vliegticket boeken en de beste hotels. Start direct met het plannen van jouw droomreis!

Kijk bij slapen en excursies voor meer inspiratie
 

Het land is compact. Al naar gelang je wensen kun je je prima twee weken vermaken in Cambodja of je kunt de hoogtepunten van Cambodja combineren met een bezoek aan een van de buurlanden, Vietnam, Laos of Thailand.
Neem een reisgids mee voor onderweg. Zo kun je details en achtergrond informatie ter plekke lezen. Vind hier de meest populaire reisgidsen over Cambodja.