Hotels Zuid Cambodja


Aan de kust heb je de grootste badplaats Sihanoukville, maar de kleinere badplaats Kep en het nabij gelegen Kampot bieden een Cambodjaanse charme. Kep ligt aan zee, Kampot iets er vanaf aan een rivier. Koh Kong ligt in de ongerepte natuur, iets verder richting Thailand. Hier ligt een prachtig 'tenten' hotel op de rivier.

4 Rivers Floating Lodge

Koh Kong - Ver weg van de toeristische route naar oude beschavingen is er een ander land, een land van ongerepte natuur. Dit resort spreekt tot de verbeelding, terwijl de luxe en faciliteiten van een 4* resort worden aangeboden. Welkom op 4 Rivers Floating Lodge.

v.a. 139,-

» Meer informatie

Boeken

Knai Bang Chatt Resort

Kep - Drie gerenoveerde villa gebouwd in de jaren '70, buitengewone historische monumenten, kun je je nu ervaren als je eigen prive-woning. De villa's hebben een adembenemend uitzicht op zee en de eilanden.

v.a. 137,-

» Meer informatie

Boeken

Veranda Natural Resort

Kep - Verborgen nabij Kep National Park vind je een resort dat gewijd is aan de fijnere dingen in het leven: schoonheid, rust en lekker eten. Hier voel je je lichtjaren verwijderd van de drukte en kun je het ware Kep beleven.

v.a. 53,-

» Meer informatie

Boeken

Koh Kong Island Resort

Koh Kong island - Koh Kong Island Resort heet je welkom op een tropisch paradijseiland in Cambodja. Het Koh Kong eiland is omgeven door wilde tropische jungle en strook van een halve mijl met prachtig wit zandstrand. De bungalows zijn eenvoudig maar goed.

v.a. 27,-

» Meer informatie

Boeken

The Vine Retreat

Kep - The Vine Retreat is gelegen in een landelijk dorp (Chamcar Bei), 15 km ten noordoosten van Kep. De locatie is spectaculair en vrij afgelegen. Het biedt een bed & breakfast sfeer waar mensen kunnen komen voor ontspanning en rust.

v.a. 12,-

» Meer informatie

Boeken

Song Saa Private Island Resort

Song Saa (Sihanoukville) - In de Cambodjaanse Koh Rong Archipel, liggen 2 ongerepte eilanden naast elkaar. Song Saa Private Island is net zo verleidelijk als de naam impliceert. Denk intiem. Denk luxe.  Alles inbegrepen prijsbeleid.

v.a. 1121,-

» Meer informatie

Boeken