Hotels Phnom Penh


In de hoofdstad Phnom Penh liggen veel boutique hotels in rustige straatjes. We hebben een selectie gemaakt van bijzondere hotels.

White Mansion Boutique Hotel

De White Mansion ligt dicht bij het ​​Koninklijk Paleis. Kamers en suites zijn ruim en liggen in een Cambodjaans herenhuis, dat met een aantal elegante details een westerse sfeer uitademt. Na de stad kun je ook nog genieten van een zwembad.

v.a. 83,-

» Meer informatie

Boeken

The Plantation Urban Resort and Spa

Gelegen achter het Koninklijk Paleis in het historische centrum van Phnom Penh, biedt het onlangs geopende Plantation Resort & Spa alle diensten die je mag verwachten van een resort van goede kwaliteit ... midden het het centrum van de stad.

v.a. 55,-

» Meer informatie

Boeken

The Governor's House

The Governor's House is een exclusief boutique hotel met slechts 12 kamers. Eens was het het huis van de senator van Phnom Penh, een origineel herenhuis in koloniale stijl.  Er is een zwembad en je kunt eten in de tuin, omgeven door bananen-en palmbomen.

v.a. 77,-

» Meer informatie

Boeken

Villa Langka Boutique Hotel

Villa Langka Hotel is een boutique hotel in een oase van rust nabij het centrum van Phnom Penh. Villa Langka kijkt uit op de oude torens van Wat Langka Pagoda en ligt het  net om de hoek van het Independence Monument en de populaire straat 278.

v.a. 38,-

» Meer informatie

Boeken

Amanjaya Pancam Hotel

De kamers in het Amanjaya Pancam hotel hebben een fantastisch uitzicht op de Tonle Sap rivier of op de beroemde Wat Ounalom, zijn ruim en in Cambodjaanse stijl ingericht. Op de begane grond is een luxe restaurant en het dakterras heeft een gezellige bar.

v.a. 89,-

» Meer informatie

Boeken

The 252 Hotel

De kamers bieden een rustgevende omgeving - een waar "thuis ver van huis". Met 19 ruime en stijlvolle kamers, het zwembad omgeven door een groene tropische tuin, de bar en het restaurant, streeft het hotel ernaar je verblijf bijzonder en onvergetelijk te maken.

v.a. 35,-

» Meer informatie

Boeken

Frangipani Fine Arts Hotel

De Frangipani Fine Arts Hotel ligt verscholen in een rustig steegje dicht bij de campus van de School of Fine Arts aan de rand van het bruisende kunst district van Phnom Penh. De ruime kamers zijn voorbeelden van modern Cambodjaanse design.

v.a. 51,-

» Meer informatie

Boeken

Blue Lime Hotel

De Blue Lime Hotel is een stadshotel met een weelderige exotische tuin en een zwembad en is centraal gelegen. De kamers, de tuin en het zwembad zijn modern minimalistisch, met betonnen meubilair. 4 kamers hebben hun eigen prive zwembad.

v.a. 34,-

» Meer informatie

Boeken

The Kabiki Hotel

Het hotel ligt in een rustige straat en is kleinschalig. Een prachtige tuin van 3500m2 met 500 bomen geeft Kabiki een natuurlijke en exotische uitstraling, er is een groot zwembad en een restaurant met een mix van Khmer en internationale gerechten.

v.a. 38,-

» Meer informatie

Boeken