Vliegtickets Cambodja

BeenInAsia biedt samen met onze partners de beste en goedkoopste vliegtickets naar Cambodja. Daarnaast bieden wij regionale vluchten en geven we op deze pagina advies voor binnenlandse vluchten.
 

Ticket intercontinentale vlucht

Vanuit Nederland zijn er geen rechtstreekse vluchten naar Cambodja. Als je vliegt vanaf Nederland kun je het beste via Bangkok of Singapore vliegen. Vanaf Bangkok zijn er diverse vluchten per dag naar zowel Phnom Penh als Siem Reap (zie hieronder bij tickets Zuid Oost Azië). Ook zijn er genoeg mogelijkheden om over land Cambodja binnen te komen.

BeeninAsia.com beveelt graag aan:
  • KLM - via Bangkok naar Siem Reap
  • Singapore Airlines - via Singapore naar Phnom Penh
  • Malaysia Airways - via Kuala Lumpur naar Phnom Penh of Siem Reap
  • Thai Airways - overstap Frankfurt tot Bangkok
  • Cathay Pacific – overstap Hong Kong tot Bangkok

--> Bekijk en boek hier je intercontinentale vlucht


Vliegtickets binnen Cambodja

Cambodja is bereisbaar per auto, doch wegen zijn vaak slecht en reistijd kan soms lang zijn. Als je niet zoveel tijd hebt, is vliegen op een aantal routes een prima alternatief.

Cambodia Angkor Air biedt vluchten aan tussen Siem Reap en Phnom Penh en tussen Siem Reap en Sihanoukville. Tickets kun je het beste rechtstreeks op de website van Cambodia Angkor Air boeken.
 

Tickets Zuidoost Azië

Voor vluchten van/naar Bangkok zijn er diverse vliegmaatschappijen: Cambodia Angkor Air, Bangkok Airways, Thai AirwaysAir Asia (vertrekt van ander vliegveld).
Voor vluchten van/naar Vietnam biedt Cambodia Angkor Air over het algemeen de beste tarieven naast Vietnam Airlines.
Van/naar Laos is dat Lao Airlines of Vietnam Airlines.

Houd er rekening mee dat wanneer je uit Nederland komt en direct overstapt naar een regionale maatschappij, bagage niet ineens doorgecheckt kan worden tot eindbestemming. Deze moet dan uit- en ingecheckt worden op tussenstop. 

Je kunt de overstap benutten en een paar dagen sightseeing doen. In verband met het tijdsverschil is het prettiger om dat op de terugweg te doen. Dan heb je geen last meer van jetlag en kun je optimaal genieten !
Heb je hulp nodig bij het plannen van regionale vluchten, dan kan BeenInAsia.com je helpen in combinatie met excursies. Wij bieden zelf geen low cost carriers aan.
Parkeren Schiphol: begin onbezorgd aan je vakantie. Wij hebben de opties voor je uitgezocht. De goedkoopste tarieven vind je bij Schiphol Parking Plaza, waar je je auto bewaakt achterlaat en met shuttle naar de vertrekhal wordt gebracht. Sta je liever op het parkeerterrein van Schiphol zelf of wil je met 'valet parking' bij de vertrekhal je auto achterlaten, dan kan dat via Schiphol.nl.