Met veel plezier heb ik sinds 2012 reizen georganizeerd voor klanten uit alle uithoeken van de wereld, met zeer uiteeenlopende wensen en naar vele mooie bestemmingen in Zuidoost Azië. Dat maakte het werk zo leuk. Daarom doet het pijn om te besluiten om de activiteiten van BeenInAsia te staken. Maar vooruitkijken biedt ook weer nieuwe kansen in het leven.
Blijf reizen, blijf genieten!


Je droomreis door Zuidoost Azië

Beeninasia.com was online specialist in individuele rondreizen door Zuidoost Azië. Omdat we er lang hebben gewoond en zelf veel rondreisden, kennen we de mooiste plekken, die we graag met je deelden. We hebben jaren prachtige reizen samengesteld voor gezinnen met (jonge) kinderen, echtparen die nieuwe culturen wilden ervaren of jong volwassenen die graag op ontdekking wilden gaan met een zekere mate van comfort. 

Azië reizen met BeenInAsia

We moeten allemaal even ons geduld bewaren voordat we weer kunnen reizen. Maar plannen maken om door Azië te gaan reizen kan altijd! Doe inspiratie op voor reizen naar Cambodja, Indonesië, Laos, Malediven, Myanmar, Singapore, Sri Lanka, Thailand of Vietnam.