Je droomreis door Zuidoost Azië

Beeninasia.com is online specialist in individuele rondreizen door Zuidoost Azië. Omdat we er wonen en zelf veel rondreizen, kennen we de mooiste plekken, die we graag met je delen. Je kunt zelf je ideale reis samenstellen of dit door ons laten verzorgen. Jij weet het allerbeste hoe jouw ideale rondreis door Azië eruit ziet, wij bieden je onze expertise aan.

BeenInAsia heeft een voorselectie gemaakt van de beste hotels en we bieden tours naar de mooiste plekjes. Je kunt alleen een dagtocht boeken, of een compleet verzorgde reis op maat. Soms een eenvoudig hotel, maar met uitstekende kwaliteit, soms een luxe hotel op een unieke plaats.  Zo kun je je reis betaalbaar houden. 

Azië reizen met BeenInAsia

Van plan om door Azië te gaan reizen naar Vietnam, Thailand,  CambodjaLaosMyanmar, Indonesië of Singapore ? Op BeeninAsia kun je online de ideale rondreis door Azië zelf samenstellen, geniet van maximale flexibiliteit tegen de beste prijs. De reisplanner helpt je een reis samen te stellen, waarbij je een indicatie van kosten krijgt. Boek je liever een reis met behulp van onze expertise ? Laat je wensen weten en we doen een voorstel.


Populaire tours

3 dgn Inle Lake
INLE LAKE, MYANMAR
Inle Lake is gewoonweg magisch. Temperatuur is aangenaam, het water is kalm en bezaaid met dorpen met paalwoningen, drijvende groentetuinen, vissersboten met beenroeiers en op de achtergrond de prachtige Shan heuvels. Ontdek het meer per boot.
Ock Pop Tok workshop (halve dag/groepstour)
Luang Prabang, Laos: Veel plezier gegarandeerd in deze workshops! Je kunt kiezen uit een workshop natuurlijke kleurstoffen, weverij, bamboeweverij, dorpsweverklasse of Hmong batikklasse!
8 dgn Bali Compleet
De complete schoonheid van Bali ervaren, betekent niet langer onnodige drukte. Met dit combinatiepakket kun je het echte leven van het eiland en zijn mensen ervaren, alle opwinding en wonderen ervaren die Bali te bieden heeft, helemaal onderdompelen in de exotische cultuur van Bali en genieten van het paradijs. 


Unieke hotels

Settha Palace
Settha Palace fungeert als bewijs van het lang verloren tijdperk van de klassieke elegantie, vriendelijke service en Franse koloniale charme. De kamers zijn ingericht in Frans koloniale stijl en er is een klassiek Europees fine-dining restaurant. Het hotel is centraal gelegen.
Topas Ecolodge
Sapa - Topas Ecolodge heeft een spectaculaire ligging op een heuvel tussen de rijstterrassen, uitkijkend over een vallei waar etnische minderheden wonen. BeenInAsia biedt geweldige pakketten, inclusief de trein van/naar Hanoi.
The Tubkaak Boutique Resort
Krabi - (Tub Kaek) Een boutique resort te midden van een groene oase, waar het strand een verborgen hoekje van de aarde is, met uitzicht op de prachtige archipel van 13 eilanden die dramatisch opstijgen vanuit de rustige Andaman Zee.

Reis op maat

BeenInAsia reikt je alles aan om je eigen reis samen te stellen. Wil je toch liever een reis op maat door ons samengesteld hebben ? Dat kan ! Mail je wensen naar: info@beeninasia.com en we nemen contact met je op.
 


Videos