Je droomreis door Zuidoost Azië

Beeninasia.com is online specialist in individuele rondreizen door Zuidoost Azië. Omdat we er lang hebben gewoond en zelf veel rondreizen, kennen we de mooiste plekken, die we graag met je delen. Al jaren stellen wij prachtige reizen samen voor gezinnen met (jonge) kinderen, echtparen die nieuwe culturen willen ervaren of jong volwassenen die graag op ontdekking gaan met een zekere mate van comfort. 

Azië reizen met BeenInAsia

Van plan om door Azië te gaan reizen naar CambodjaIndonesiëLaos, MaledivenMyanmar, SingaporeSri Lanka, Thailand of Vietnam? BeeninAsia is hier thuis en verzorgt in samenspraak met jou de reisopzet. Daarnaast kunnen wij via onze vaste partner ook Bhutan, China, Hong Kong, Maleisië en de Filippijnen aanbieden en helpen zij met het samenstellen van jouw droomreis. Laat je wensen weten en we doen een voorstel.


Populaire tours

Avond Foodie Tour per Vespa– Siem Reap
Beleef Siem Reap 's avonds! Na een lange warme dag is het geweldig om de frisse avondbries te voelen terwijl je door de straten van Siem Reap achterop een Vespa rijdt. Op deze tour met gezond eten word je uitgenodigd om exotische gerechten en bieren te proeven in authentieke Khmer plekken die je nooit zelf zou ontdekken.
3 dgn Ontdek Krabi op de fiets
Deze fietstocht brengt je naar Koh Yao Noi, Phang Nga en Krabi, de mooiste provincies van Thailand. Je ontdekt het eiland Yao Noi per fiets, je gaat kajakken in de spectaculaire Thalane Bay en peddelt door kloven, lagunes en mangroves. Op de laatste dag fiets je door rubberplantages en bezoek je een Thaise tempel, met een adembenemend uitzicht.Reis op maat

BeenInAsia reikt je alles aan om je eigen reis samen te stellen. Wil je toch liever een reis op maat door ons samengesteld hebben ? Dat kan ! Mail je wensen naar: info@beeninasia.com en we nemen contact met je op.
 


Videos