Met veel plezier heb ik sinds 2012 reizen georganizeerd voor klanten uit alle uithoeken van de wereld, met zeer uiteeenlopende wensen en naar vele mooie bestemmingen in Zuidoost Azië. Dat maakte het werk zo leuk. Daarom doet het pijn om te besluiten om de activiteiten van BeenInAsia te staken. Maar vooruitkijken biedt ook weer nieuwe kansen in het leven.
Blijf reizen, blijf genieten!


Je droomreis door Zuidoost Azië

Beeninasia.com was online specialist in individuele rondreizen door Zuidoost Azië. Omdat we er lang hebben gewoond en zelf veel rondreisden, kennen we de mooiste plekken, die we graag met je deelden. We hebben jaren prachtige reizen samengesteld voor gezinnen met (jonge) kinderen, echtparen die nieuwe culturen wilden ervaren of jong volwassenen die graag op ontdekking wilden gaan met een zekere mate van comfort. 

Azië reizen met BeenInAsia

We moeten allemaal even ons geduld bewaren voordat we weer kunnen reizen. Maar plannen maken om door Azië te gaan reizen kan altijd! Doe inspiratie op voor reizen naar Cambodja, Indonesië, Laos, Malediven, Myanmar, Singapore, Sri Lanka, Thailand of Vietnam. 

Populaire tours

5 dgn Wandelen tussen de terrassen van Mu Cang Chai
Bezoek een uithoek van Vietnam, voor een avontuurlijke reis vol kleurrijke culturen. Bovendien biedt het district Mu Cang Chai, dat vaak wordt aangeduid als het "Koninkrijk van Terrasvelden", een unieke aanblik van rijstterassen. Het gebied staat op de lijst van nationaal erfgoed en trekt fotografie en wandel liefhebbers aan.
10 dgn kleuren van Sri Lanka
Ayubowan! Voel de levendigheid van dit eiland, laat je onderdompelen in de bedwelmende schoonheid van dit smaragdgroene eiland en geniet van een buitengewone reiservaring. Ontdek de gouden stranden van Sri Lanka, de glorieuze geschiedenis, de rijke wildernis en de bruisende wereldmensen!

Unieke hotels

Mia Resort Nha Trang
Vietnam - Gelegen aan een prachtige baai op het vasteland biedt Mia Resort Nha Trang reizigers alle rust. Wit poederstrand, groene palmbomen en een achterland met jungle. Het hotel is eco-vriendelijk gebouwd en vormt een eenheid met de natuur en haar omgeving.
ViewPoint Lodge & Fine Cuisines
Myanmar - ViewPoint Lodge ligt aan de rand van het kanaal dat leidt naar het prachtige Inle Lake. Je ziet het kanaal aan de ene kant en de rijstvelden aan de andere kant, met uitzicht op de hoogste bergen in de regio. Je kunt te voet naar het dorpje Nyaung Shwe.
View Point Resort
Thailand - View Point Resort ligt op het rustige Koh Tao, aan het uiteinde van Chalok Baan Kao, afgesneden van dorpjes en andere resorts, maar toch op kleine loopafstand van alle voorzieningen. De privé villa's en huisjes zijn uniek ontworpen rond het natuurlijke landschap.

Videos