Je droomreis door Zuidoost Azië

Beeninasia.com is online specialist in individuele rondreizen door Zuidoost Azië. Omdat we er lang hebben gewoond en zelf veel rondreizen, kennen we de mooiste plekken, die we graag met je delen. Al jaren stellen wij prachtige reizen samen voor gezinnen met (jonge) kinderen, echtparen die nieuwe culturen willen ervaren of jong volwassenen die graag op ontdekking gaan met een zekere mate van comfort. 

Azië reizen met BeenInAsia

We moeten allemaal even ons geduld bewaren voordat we weer kunnen reizen. Maar plannen maken om door Azië te gaan reizen kan altijd! Doe inspiratie op voor reizen naar CambodjaIndonesiëLaos, MaledivenMyanmar, SingaporeSri Lanka, Thailand of Vietnam. BeeninAsia is hier thuis en zodra het weer kan, helpen we je graag bij het verzorgen van je reis. Daarnaast kunnen wij via onze vaste partner ook Bhutan, China, Hong Kong, Maleisië en de Filippijnen aanbieden en helpen zij met het samenstellen van jouw droomreis. 


Vanwege Covid-19, reisbeperkingen en onzekerheden, zijn programma's en prijzen op de website niet bijgewerkt. Pas wanneer reisbeperkingen worden opgeheven en duidelijk wordt hoe de nieuwe reisprogramma's eruit komen te zien, zal het aanbod worden vernieuwd. Wil je toch al iets meer weten?
Neem contact met ons op!


Populaire tours

5 dgn Wandelen tussen de terrassen van Mu Cang Chai
Bezoek een uithoek van Vietnam, voor een avontuurlijke reis vol kleurrijke culturen. Bovendien biedt het district Mu Cang Chai, dat vaak wordt aangeduid als het "Koninkrijk van Terrasvelden", een unieke aanblik van rijstterassen. Het gebied staat op de lijst van nationaal erfgoed en trekt fotografie en wandel liefhebbers aan.
10 dgn kleuren van Sri Lanka
Ayubowan! Voel de levendigheid van dit eiland, laat je onderdompelen in de bedwelmende schoonheid van dit smaragdgroene eiland en geniet van een buitengewone reiservaring. Ontdek de gouden stranden van Sri Lanka, de glorieuze geschiedenis, de rijke wildernis en de bruisende wereldmensen!

Unieke hotels

Mia Resort Nha Trang
Vietnam - Gelegen aan een prachtige baai op het vasteland biedt Mia Resort Nha Trang reizigers alle rust. Wit poederstrand, groene palmbomen en een achterland met jungle. Het hotel is eco-vriendelijk gebouwd en vormt een eenheid met de natuur en haar omgeving.
ViewPoint Lodge & Fine Cuisines
Myanmar - ViewPoint Lodge ligt aan de rand van het kanaal dat leidt naar het prachtige Inle Lake. Je ziet het kanaal aan de ene kant en de rijstvelden aan de andere kant, met uitzicht op de hoogste bergen in de regio. Je kunt te voet naar het dorpje Nyaung Shwe.
View Point Resort
Thailand - View Point Resort ligt op het rustige Koh Tao, aan het uiteinde van Chalok Baan Kao, afgesneden van dorpjes en andere resorts, maar toch op kleine loopafstand van alle voorzieningen. De privé villa's en huisjes zijn uniek ontworpen rond het natuurlijke landschap.

Reis op maat

BeenInAsia reikt je alles aan om je eigen reis samen te stellen. Wil je toch liever een reis op maat door ons samengesteld hebben ? Dat kan ! Mail je wensen naar: info@beeninasia.com en we nemen contact met je op.
 


Videos