Voel je meer op je gemak bij het boeken van toekomstige reizen

Beoordeling: Geen stemmen
Datum: 13 maart 2020
Reiziger: Carla Rijnders
Wauw - wat een paar moeilijke weken waren het voor de reisindustrie! Hoewel het ongelooflijk belangrijk is om op de hoogte te blijven van de COVID-19-uitbraak, is het ook maar al te gemakkelijk om meegezogen te worden in de media-razernij en je overweldigd of onzeker te voelen over wat te doen. Met non-stop updates, tegenstrijdige informatie en sensationele nieuwskoppen, is de mate van onzekerheid en zelfs paniek die het virus heeft veroorzaakt ongekend. Het zorgt ervoor dat je, nou ja, een kaartje wilt kopen en nooit meer terug wilt komen...

Wij en onze lokale partners zijn van mening dat reizen met de juiste informatie en veiligheidsmaatregelen altijd een goed idee is. We volgen ook aanvullende maatregelen om onze gasten veilig te houden, zoals verhoogde teambriefings, inclusief gidsen en chauffeurs, over veiligheidspraktijken tijdens de uitbraak, het steriliseren van voertuigen en het bieden van voldoende handontsmettingsmiddel aan gasten.

Werken in de reisbranche kan in tijden als deze uitdagend zijn, maar weet ook dat er ook weer betere tijden komen! Met dit in gedachten willen we je laten weten dat we een verzameling exclusieve speciale aanbiedingen hebben en dat er een nieuw probleemloos annuleringsbeleid van kracht is tot en met eind oktober. We begrijpen dat reizen in deze periode onvoorspelbaar is en willen je gemoedsrust geven bij het plannen van toekomstige reizen.

Boek een tour bij ons via onze partner Diethelm Travel en je kunt er zeker van zijn dat je kunt annuleren met volledige terugbetaling - zonder vragen - tot 31 oktober 2020 (annuleringen moeten ten minste 7 dagen voor vertrek worden gedaan).
Ik hoop dat dit je helpt om je meer op je gemak te voelen bij het boeken van toekomstige reizen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Jouw reactie:

Naam *
Beoordeling *
Reactie *
reCAPTCHA *
Velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht.