Waar ga je heen met kinderen in Zuidoost Azië?

Beoordeling: Geen stemmen
Datum: 19 december 2019
Reiziger: Carla Rijnders
Op het moment dat je het vliegtuig uitstapt in Zuidoost Azië merk je meteen dat de mensen hier dol zijn op kinderen. Klein of groot, dat maakt niet uit! Hierdoor is het een geweldige vakantiebestemming voor families. Een ander groot voordeel van de regio is, dat je kan kiezen uit een vakantie in een moderne, snelle stad, of een rustige strandvakantie; allemaal op een korte afstand vliegen van elkaar vandaan!

Hier zijn enkele van onze favoriete, familievriendelijke bestemmingen in de omgeving:
Mekong Delta, Vietnam: Rivieren, drijvende markten en rijstvelden zover je maar kan kijken. En de natuur is ook nog eens prachtig hier! Er zijn verschillende manieren om dit gebied, of een deel ervan, te leren kennen. Onze favoriet is waarschijnlijk de Mekong tour per speedboat.  Je start met een geweldige boottocht van Saigon naar de Mekong Delta, waarna je het leven op en om de rivier zult ontdekken, met bezoekjes aan drijvende markten, het waterige uigestrekte deel van de Delta van Negen Draken, bezoekje bij een boerderij en nog  veel meer!

Yangon, Myanmar: Myanmar is een erg leuke en vriendelijke plek om te verblijven. En naast alle cultuur, tempels en kloosters, is er nog veel meer te ontdekken. Bekijk bijvoorbeeld eens deze treinreis rond Yangon. Wist je dat deze trein 15.000 tot 20.000 personen per dag vervoert? Tijdens deze drie uur durende rit aan boord van Yangon’s circular trein, zul je leuke ontmoetingen hebben met de lokale bevolking. En de kinderen zullen hun ogen uitkijken door alles wat er binnen en buiten de trein gebeurt!

Koh Samui, Thailand: Het land van de glimlach en de verbazingwekkende stranden! Uiteraard is dit een paradijs voor iedereen die van ontspanning of watersport houdt. Een van de beste plaatsen om hiervoor naar toe te gaan is Koh Samui; een eiland dat beroemd staat om zijn met palmen omzoomde stranden, bergachtige regenwoud en de prachtige onderwaterwereld. Als je van de onderwaterwereld houdt, dan is Koh Tan echt iets voor jou! Een longtail boot brengt je naar het eiland, waar je kan genieten van het prachtige strand, geweldige koralen en de exotische onderwaterwereld!

Siem Reap, Cambodja: voor kinderen zullen de tempels van Angkor Wat al snel op elkaar gaan lijken. Maar wat als je het kon verkennen terwijl je het leven ervaart zoals het nu is in Angkor Wat? Tijdens deze tour ga je met Akim langs de must-sees van Angkor wat die verbonden zijn aan haar leven in een van de kloosters waar ze opgroeide. En dit alles zal worden gedaan terwijl je achterop een Vespa zit die je van punt A naar punt B zal brengen! Kan het nog spannender worden dan dit?

Bolaven Plateau, Laos: Als je kinderen van dieren en natuur houden, dan is dit de plek om naar toe te gaan. Ga met ons mee op de 4 daagse tour 'koffie en cultuur in Zuid Laos', waar je naar een koffieboerderij gaat en de prachtige Wat Phu tempel ziet.

Een andere geweldig plek om naartoe te gaan met kinderen is Singapore – wist je dat wij nu uitstekende hotels aanbieden op onze website? Ga dit fantastische land verkennen en ontdek wat het te bieden heeft! 

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Jouw reactie:

Naam *
Beoordeling *
Reactie *
reCAPTCHA *
Velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht.