Been In Asia blog

Vientiane’s Avond Markt

Beoordeling: Geen stemmen
Datum: 9 mei 2019
Reiziger: Carla Rijnders
Ga met ons mee en ontdek de charmante hoofdstad van Laos. Fiets over de achterwegen van Vientiane, ontdek de stad en het prachtige Boeddha-park,  of ga met ons mee op een interessante stadstour waarbij je alle hoogtepunten van de stad bezoekt! 

Maar wat te doen in de avond? Geen zorgen, we hebben een goede tip voor je! Ga tegen het einde van de midden naar de Mekong Rivier, waar je de avondmarkt van Vientiane zal vinden. Deze markt is duidelijk bedoelt voor toeristen, met het typische koopwaar wat word aangeboden. Zoals t-shirts, nepbrillen, olifantenbroeken, maar ook boeddhistische schilderijen en andere interessante souvenirs om mee naar huis te nemen. Als je iets ziet wat je leuk vindt, kijk dan ook nog even verder naar de beste prijs (er zijn verschillende stalletjes die dezelfde waren verkopen) en zorg er altijd voor dat je onderhandelt! Als je al naar andere markten in de regio bent geweest, zou je denken dat deze niet zo heel erg bijzonder is...

Dus waarom sturen we je dan naar deze specifieke markt? Nou, de locatie... zoals gezegd ligt de markt vlak naast de Mekong Rivier. Deze prachtige achtergrond is de beste plaats om mensen, zowel toeristen als inwoners, te ‘bespieden’. Je ziet de joggers en de honden met hun baasjes hier genieten van de verkoelende wind, terwijl ze over boulevard langs de rivier slenteren, ondertussen zoeken de toeristen naar dat speciale geschenk om mee naar huis te nemen. Dit terwijl de zon in de Mekong Rivier zakt, en zorgt voor de perfecte start van uw avond. Dus als je geen zin hebt om rond te dwalen op de markt zelf, maar wel kan genieten van de drukte, haal dan een drankje bij een van de eetstalletjes en kijk wat de avond je zal brengen!

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Jouw reactie:

Naam *
Beoordeling *
Reactie *
reCAPTCHA *
Velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht.