Been In Asia blog

Onze favoriete plekken om te verblijven in Phuket, Thailand

Beoordeling: Geen stemmen
Datum: 22 mei 2019
Reiziger: Carla Rijnders
Als we Phuket zeggen denk jij waarschijnlijk aan prachtige stranden vol met palmbomen. Om eerlijk te zijn doen wij dat ook! En dat is dan ook de reden waarom de meeste van onze favoriete hotels hier aan het strand liggen. Voor de beste stranden op het eiland raden we aan om naar de westkant te gaan, maar wil je wat meer rust en privacy, dan is de oostkust de plek om te zijn. 

Hier een aantal van onze favoriete hotels op een rijtje:
The Slate – gelegen aan de noordoost-kant van Phuket, op Naiyang Beach, vind je dit bekroonde boetiekressort. Het is een geweldige plek om te zijn voor gezinnen (mede door de Tin Box Kids Club), evenals voor koppels (ontspan in de bekroonde Coqoon Spa) vanwege de vele activiteiten, restaurants (8 in totaal!) en zwembaden (3 verschillende baden, uiteraard zitten daar de privé zwembaden van de villa’s niet bij ingerekend!).

De Surin Phuket – Iets verder naar het zuiden, aan de westkust, is The Surin gelegen. Alle huisjes hier liggen aan het strand of op de beboste heuvels. Je kan je voorstellen dat dit voor een prachtig uitzicht zorgt. Een geweldig hotel om samen met je geliefde te genieten van een heerlijke tijd!

Amari Phuket – gelegen in het rustige deel van Patong, het beroemdste strand van Phuket, vind je dit prachtige hotel met uitzicht op de Andamanse Zee. Het hotel combineert de rust en stilte van dit deel van de stad, maar geeft je wel de mogelijkheid om naar Patong te gaan en te genieten van het nachtleven en de entertainment, want het ligt op slechts 5 minuten rijden!

Como Point Yamu, Phuket – dit prachtige hotel ligt aan de oostkust van het eiland. Zoals gezegd is het strand hier niet het allermooiste, maar het uitzicht daarentegen is geweldig! Uitkijkt op de Andamanse Zee en de dramatische kalkstenen gebergtes die uit de Phang Nga Baai steken. Dit ongelooflijke hotel biedt alles wat je wilt hebben in een luxe resort; heerlijke (en gezonde) eetgelegenheden, ultramoderne welnessfaciliteiten, onberispelijk personeel en vele activiteiten voor zowel volwassenen als kinderen!

We hopen dat je hier veel plezier zult hebben. En vergeet niet dat we allerlei leuke tours voor je kunnen organiseren! 

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Jouw reactie:

Naam *
Beoordeling *
Reactie *
reCAPTCHA *
Velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht.