National Geographic eert Topas Ecolodge in Sapa

Beoordeling: Geen stemmen
Datum: 27 maart 2019
Reiziger: Carla Rijnders
Elk jaar publiceert National Geographic een lijst met Unique Lodges of the World. Deze lijst is niet alleen een selectie van hotels van wereldklasse, maar ook een verzameling van zeldzame ervaringen. Deze lodges bieden gasten een intieme inkijk in delen van de wereld waar niet veel mensen naar toe gaan. Elke lodge is diep geworteld in zijn gemeenschap en is toegewijd om de omliggende habitat en culturen te beschermen, voor nu en de toekomst.

We waren erg blij toen we hoorden dat National Geographic één van onze favoriete accommodaties voor hun lijst heeft gekozen: Topas Ecolodge!  Niet alleen hebben ze de 5e plek in Azië bereikt, maar het is ook het eerste resort dat ooit uit Vietnam is uitverkoren. Dit is niet de eerste keer dat Topas Ecolodge een prijs heeft gewonnen van National Geographic, eerder werden ze ook al de nummer één op de lijst van “21 plekken om te verblijven als je om de wereld geeft”. 

Waarom heeft National Geographics nou speciaal voor Topas Ecolodge gekozen? Onder andere vanwege de geweldige locatie; gelegen op een prachtige bergtop, ver van het toeristische centrum van Sapa Stad. Verder biedt het de meest cultureel verrijkende reiservaring in de omgeving. En daarnaast woon je hier tussen de bergstamgemeenschappen, in plaats van dat je er een dag of wat doorheen wandelt. Op deze manier vertrek je met een beter begrip van het leven in dit landelijke dorp.

Wil je alle redenen lezen waarom dit dé plek is om te verblijven? Inclusief hoogtepunten en de karakteristieken van de lodge? Lees het op dan op de website van National Geographic.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Jouw reactie:

Naam *
Beoordeling *
Reactie *
reCAPTCHA *
Velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht.