Wat te doen met kinderen in Hua Hin, Thailand?

Beoordeling: Geen stemmen
Datum: 18 oktober 2018
Reiziger: Carla Rijnders
Reizen met kinderen is niet altijd even makkelijk. Maar als je door Zuidoost-Azië reist kom je er snel genoeg achter dat het niet zo moeilijk hoeft te zijn. Mensen zijn hier namelijk erg kindgericht, houden ervan om ze te entertainen en zijn meestal goed voorbereid op de kleine bezoekers (denk aan kinderstoelen, activiteiten in restaurants en meer).

Wanneer je naar Thailand gaat is dat niet anders. En in Hua Hin weten ze helemaal wat ze moeten doen om het kinderen naar hun zin te maken. Je kunt bijvoorbeeld cultureel doen, door terug te gaan in de tijd en het Hua Hin treinstation te bezoeken. Niet alleen zie je hier mooie oude stoommachines, maar is er ook een prachtig Thais paviljoen gemaakt ter ere van Koning Rama die hier zijn buitenpaleis had. Of ga terug naar de natuur en breng een bezoek aan het Kui Buri National Park. Hier kan je olifanten in het wild zien, en ook de grootste wilde veesoort, de Gaur. Koel een dagje lekker af in een van de vele waterparken in de omgeving. Zoals Vana Nava Hua Hin, Black Mountain Water Park of Santorini Water Fantasy. Een ander optie is om een dag een boer te zijn bij de Zwitserse schapenboerderij. Geweldig voor de kleintjes, omdat ze hier schapen, pony’s en alpaca’s  kunnen voeren. Wil je not wat winkelen, ga dan vooral naar FN Factory Outlet. En dan is er natuurlijk altijd nog het strand, waar je kan genieten van het zand, de zee en zelfs een ritje kan nemen op een pony! Zorg er vooral voor dat je een mooi hotel aan het strand uitkiest waar je optimaal van het strand en de zee kan genieten. Bekijk onze favoriete hotels in Hua Hin hier

Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen te doen in Hua Hin, voor jong en oud. Laat ons weten of je kunnen helpen met het plannen van je vakantie hier!

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Jouw reactie:

Naam *
Beoordeling *
Reactie *
reCAPTCHA *
Velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht.