Een nieuw land op onze lijst: Indonesië

Beoordeling: Geen stemmen
Datum: 10 oktober 2018
Reiziger: Carla Rijnders
Eens in de zoveel tijd vinden we een land die we op onze lijst moeten zetten. Indonesië is zo’n plek, want het heeft ontzettend veel te bieden. En daarom hebben we besloten om jou hierheen te brengen!

Maar wat heeft Indonesië te bieden voor jou? Om maar een paar dingen te noemen, het bestaat uit duizenden eilanden, met honderden verschillende etnische groepen, die allemaal verschillende talen spreken. Zo heeft elk gebied iets unieks te bieden.

Velen van de 18.307 eilanden hebben prachtige stranden hebben om te ontspannen of om de zee te verkennen. Denk maar eens aan Bali, de Gili Eilanden, Flores en Java.
En met oerwouden vol dieren – zoals orang-oetans, olifanten en tijgers – is het de plek om naar toe te gaan voor dierenliefhebbers. En wist je dat Indonesië deel uit maakte van de 17 megadiverse landen in de wereld? Daarnaast is het de thuisbasis van ’s werelds grootste hagedis: de Komodovaraan!
En dan hebben we het nog niet eens gehad over de 139 vulkanen die het land rijk is. Sommigen zijn te beklimmen – zoals Mount Bromo. Het landschap hier is echt spectaculair; alsof je op de rand van de wereld staat!

Dit zijn slechts een paar dingen die je in Indonesië kan doen. En als je als eerste wilt weten wanneer we naar Indonesië gaan reizen, vergeet je dan vooral niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Die vind je hier!

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Jouw reactie:

Naam *
Beoordeling *
Reactie *
reCAPTCHA *
Velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht.