Waar overnacht jij in Singapore?

Beoordeling: Geen stemmen
Datum: 26 september 2018
Reiziger: Carla Rijnders
Zoals je waarschijnlijk weet hebben we dit jaar een nieuw land op onze lijst gezet: Singapore. Dit land behoort tot één van de 20 kleinste landen ter wereld, met een totale oppervlakte van slechts 683km2. Ook al is het klein, het land heeft veel te bieden. Of je nu wilt winkelen tot je erbij neervalt, genieten van het heerlijke eten in Chinatown, naar het strand wil gaan of een van de leuke activiteiten op Sentosa Eiland; Singapore heeft het allemaal!

Sommige van onze favoriete plekken om te verblijven op dit leuke schiereiland, zijn:
  • Hotel Jen Orchardgateway: Dit hotel van Shangri-La ligt op de meest levendige plek in Singapore, midden in het hart van het winkel centrum: Orchard Road. Er zal hier geen moment zijn dat je je verveelt. De kamers zijn niet heel erg groot, maar zeer efficiënt ingericht, het ontbijt is geweldig, en wacht maar tot je naar het zwembad gaat boven op het dak, met een bar en een geweldig uitzicht over het centrum van de stad!
  • Marina Bay Sands: Dit Hotel is absoluut een ervaring om in te verblijven. Het heeft zo’n 2560 (!) kamers, en het grootste zwembad op het dak ter wereld! Met zijn 150 meter strekt het zwembad zich uit over het gehele Sands SkyPark en is alleen toegankelijk voor hotelgasten. Hier heb je echt een adembenemend uitzicht over de skyline van de stad, terwijl je lekker afkoelt in het koude water! En met het Sands Theater, restaurants en casino om  de hoek is er hier voor iedereen wat leuks te doen.
  • Amara Sanctuary Resort Sentosa: Op zoek naar rust en ontspanning? Dan is de oase van rust bij Amara Sanctuary Resort Sentosa zeker iets voor jou! Dit hotel is gelegen in een intieme setting die ontworpen is om te ontspannen en om al je zintuigen te verjongen. En als je de drukte toch een beetje wilt opzoeken, dan ben je enkele minuten verwijdert van het zakelijke en winkel district van de stad, daarnaast liggen Universal Studios en de vele andere attracties van Sentosa om de hoek!
  • The Vagabond Hotel: dit is één van die hotels die een blijvende indruk bij je achterlaat. Dit luxe boetiekhotel is gevestigd in een vintage Art Deco gebouw in Chinatown. Dicht bij het Central Heritage District, Little India en de kleurrijke straten van Kampong Glam, zodat je alle geheime genoegens kunt ontdekken die alleen Singapore te bieden heeft! 

Missen we jouw favoriete hotel in Singapore, laat het ons dan weten, en wie weet zetten we hem op onze lijst erbij!

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Jouw reactie:

Naam *
Beoordeling *
Reactie *
reCAPTCHA *
Velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht.