Ga met je kinderen naar Vang Vieng!

Beoordeling: Geen stemmen
Datum: 12 september 2018
Reiziger: Carla Rijnders
Laos heeft veel te bieden voor reizende gezinnen. Er zijn prachtige landschappen, zigzaggende rivieren en ongelooflijk vriendelijke mensen om te ontmoeten. En dan zijn er bijna net zoveel bezienswaardigheden en activiteiten die een reis nog gedenkwaardiger maken – denk maar aan de prachtige olifantreservaten, watervallen en grotten die je kan verkennen!

Vang Vieng is hierop geen uitzondering. Hoewel deze plaats de reputatie heeft van een feeststad vol met backpackers, is de scène de afgelopen jaren enorm veranderd. Daarnaast is de ongelooflijke natuur alleen al iets waarvoor je vaker terug wilt komen!

Voor de kleintjes heb je geweldige plekken om te bezoeken, zoals bijvoorbeeld The Organic Farm. Dit milieuvriendelijke, educatieve uitje betrekt het hele gezin bij een bezoek hier. De geiten zijn geweldig voor de allerkleinsten, maar er zijn ook boerderijtours, kooklessen, overnachtingen in lemen huizen of een bungalow aan de rivier, of genieten van een lekker maaltijd in het restaurant wat uitsluitend biologische gerechten serveert.

Voor de oudere kinderen zijn er veel spannende tours. Je kan gaan wandelen, kajakken of grotten ontdekken. We bieden een aantal fantastische tours aan voor alle actieve kinderen (en ouders!). Hoe klinkt een dag waar je begint bij het onderzoeken van grotten, waar je vast en zeker tegen een kristalheldere bron loopt – perfect om een duik in te nemen! Spring daarna op een van de kajaks, en vaar de Nam Song Rivier af, met zijn leuke stroomversnellingen, die omgeven word door prachtige, ruige karstgebergten. En om de dag af te sluiten wandel je door de ongelooflijke natuur die Vang Vieng te bieden heeft, en kan je genieten van al het mooie flora en fauna hier! We zijn er zeker van dat de kinderen het geweldig zullen vinden, en jij ook!

Bekijk al onze Vang Vieng tours met kinderen, en neem ook alvast een kijkje voor andere leuke tours in de rest van het land!

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Jouw reactie:

Naam *
Beoordeling *
Reactie *
reCAPTCHA *
Velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht.