Speciale aanbiedingen Myanmar

Beoordeling: Geen stemmen
Datum: 13 juli 2018
Reiziger: Carla Rijnders
Het uitgestrekte gouden land van Myanmar heeft - ter vergelijking - de lengte van Kopenhagen tot Palermo, en zo breed als de afstand van Parijs tot Wenen.

Hoewel sommige buitenlandse regeringen reisadviezen blijven geven, kun je er zeker van zijn dat langdurige conflicten tussen verschillende etnische groepen geïsoleerd zijn en dat het grootste deel van het land veilig is voor buitenlandse bezoekers. De veiligheid van onze gasten is altijd een prioriteit, en hoewel niet alle gebieden open zijn voor reizigers, zijn er vele, vele prachtige avonturen die we graag met je delen.

Sterker nog, nu meer dan ooit is Myanmar een plek om naartoe te gaan voordat de volledige golf van toerisme toeslaat!

Om lokale ontwikkeling te ondersteunen en ervoor te zorgen dat gemeenschappen rechtstreeks de voordelen van bezoekers ontvangen, kan BeenInAsia je enkele speciale Early Bird Promotions 2018 aanbieden. Hiermee kunnen we nu pakketreizen aanbieden voor individuele reizigers.

We kijken er naar uit om je snel weer te zien in Myanmar!

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Jouw reactie:

Naam *
Beoordeling *
Reactie *
reCAPTCHA *
Velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht.