Ontdek het oude Phuket Town

Beoordeling: Geen stemmen
Datum: 5 juli 2018
Reiziger: Carla Rijnders
Phuket staat bekend om zijn prachtige stranden, helderblauwe wateren en grote palmbomen. Als een van de topbestemmingen in Thailand heeft bijna iedereen weleens van deze geweldige plek gehoord. Er is echter veel meer te doen dan een duik te nemen en een lekker kleurtje te krijgen!

Op het oostelijke deel van het eiland vind je tal van activiteiten. Voor jong (en de jong van geest) heb je het Upside Down House en het Phuket Trickeye Museum. Er zijn tal van prachtige tempels. Vanaf Rang Hill heb je een prachtig uitzicht over Phuket Town. Of je kan naar een van de mooie shows van Siam Niramit gaan.  En wat dacht je van de Big Buddha? Maar dit is nog niet alles wat het eiland te bieden heeft, en je hoeft alleen maar naar de prachtige hoofdstad te kijken om dit te weten.

Het oude Phuket Town is een juweeltje met zijn Chinees-Portugese architectuur. De stad – die meer aanvoelt als een dorp – heeft een rijke geschiedenis, waar oude culturele tradities in leven worden gehouden. De “Parel van de Andaman” is er één om ontdekt te worden. Soms kan het alleen best moeilijk zijn om de juiste punten te vinden om dit te doen. En dit is waar wij jou kunnen helpen! We hebben een geweldige tour voor je in petto! Tijdens ‘De sporen van het oude Phuket’ tour brengt je gids je langs alle interessante plekken. We stoppen bij een lokaal restaurant voor de lunch, waar je de lekkerste lokale gerechten kunt proeven. Daarna gaat de rondleiding verder langs het minder bekende oostelijke deel van het eiland. 

En als je genoten hebt van Phuket Town, weet dan dat er op elke zondag ook nog eens een geweldige straatmarkt word georganiseerd in het hartje van het oude gedeelte, op Thalang Road. Van 16:00 tot 22:00uur wordt de straat afgesloten voor kraampjes, waar de beste souvenirs in de stad worden verkocht en natuurlijk is er ook nog heerlijk straateten te vinden!

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Jouw reactie:

Naam *
Beoordeling *
Reactie *
reCAPTCHA *
Velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht.