Beste plekken om te overnachten in Zuid Cambodja

Beoordeling: Geen stemmen
Datum: 28 juni 2018
Reiziger: Carla Rijnders
Cambodja is een prachtig land. En hoewel mensen automatisch zullen denken aan Angkor Wat en zijn tempels, zijn er nog zo veel meer dingen om te ervaren en zien. Denk bijvoorbeeld aan de ongelooflijke Mekong Delta rivier, het grootste zoetwatermeer van Zuidoost-Azië beter bekend als Tonlé Sap, Kratie in het oosten met zijn zoetwater dolfijnen en het prachtige zuiden met ongelooflijke bergen en hagelwitte stranden.

Heb jij er wel eens aan gedacht om naar Zuid-Cambodja te gaan op vakantie? Als je avontuur wilt combineren met een strandvakantie, dan is dit een geweldige plek om naar toe te gaan. En het is nog allemaal behoorlijk onder de radar, wat toerisme betreft. Zuid Cambodja biedt wildernis, watervallen, ongelooflijke berggebieden om te wandelen, maar ook kleine onderontwikkelde eilanden, prachtige witte stranden en tropische paradijzen.

Op onze website hebben we de beste hotels op een rijtje gezet voor dit gebied. Of je nu houdt van de grote badplaats Sihanoukville, het kleinere stadje Kep, het charmante Kampot aan de rivier, of toch liever in een ‘tenten’ hotel zit op Koh Kong. We hebben op elke locatie iets speciaals voor je gevonden. 
foto: Knai Bang Chatt Resort - Kep

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Jouw reactie:

Naam *
Beoordeling *
Reactie *
reCAPTCHA *
Velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht.