Been In Asia blog

BeenInAsia voegt een nieuw land toe: Singapore!

Beoordeling: Geen stemmen
Datum: 9 mei 2018
Reiziger: Carla Rijnders
Wat ooit een slaperig vissersdorpje was, is nu een interessant metropool! Singapore is een van de kleinere landen ter wereld (slechts 682,7km 2 ), maar deze stadstaat heeft een grote impact in de regio. Niet alleen voor bedrijven, maar ook voor inwoners en toeristen!

Singapore is slechts 52 jaar jong, maar de geschiedenis gaat terug naar de 13e eeuw toen de eerste mensen zich hier vestigden. Het land kreeg zijn huidige naam toen Sang Nila Utama, een prins uit Palembang, tijdens een van zijn
jachttochten hier een leeuw dacht te hebben gezien. In de veronderstelling dat dit een goed teken was, stichte hij hier een stad en besloot hij het te noemen naar de leeuw die hij had gezien – Singapure, de Leeuwen Stad.

Dit land is zich voortdurend aan het evolueren en vindt zichzelf telkens opnieuw uit. In de afgelopen jaren heeft het land zich volledig verandert voor het toerisme. Waar Singapore voorheen een land was om over te stappen op een
andere vlucht, komen nu veel mensen hier naartoe voor een stedentrip. Geen wonder ook, want er is voor ieder wat wild. Hier kan je genieten van heerlijk eten, cultuur, kunst en een tal van attracties!

BeenInAsia heeft Signapore nu toegevoegd in zijn lijst met landen. Of je nu hier bent voor een tussenstop of een stedentrip, wij hebben handige tips en informatie over deze leuke stad voor je en ook een lijst met onze favoriete hotels
samengesteld. Kom snel een kijkje nemen op onze website!

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Jouw reactie:

Naam *
Beoordeling *
Reactie *
reCAPTCHA *
Velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht.