Verken het straateten van Cambodja in Siem Reap

Beoordeling: Geen stemmen
Datum: 11 april 2018
Reiziger: Carla Rijnders
Cambodja is een prachtig land, de mensen zijn vriendelijk, de cultuur is interessant en het eten... heerlijk! Als je naar de landen in de regio kijkt, wordt de Cambodjaanse keuken echter vaak over het hoofd gezien. Wat vreemd is, want deze karakteristieke gerechten wil je zeker niet missen.

Door op straat te eten kan je snel de keuken van een land leren kennen, maar het kan nog al overweldigend zijn als je langs de kleine stalletjes loopt met onbekende gerechten, zeker als er zo veel verschillende zijn. En wat het nog moeilijker maakt is dat sommige lekkernijen van het land bestaan uit slangen, spinnen, insecten en meer... Dus wat te doen? We hebben het antwoord – ga mee met een foodtour. Een van onze favorieten is de Avond Foodie Tour – Siem Reap. Op deze tour ontdek je niet alleen de geweldige keuken van Cambodja, maar zal je ook door de straten van Cambodja sjezen achter op een Vespa.

Tijdens deze tour brengt een lokale gids je naar de beste plekken – vaak zijn er geen buitenlanders te vinden (behalve dan de mensen die met je mee zijn op de tour), omdat dit de plek is waar alleen de lokale bevolking komt om van zijn avondeten te genieten. Proef de Khmer delicatessen, ontdek de smaakvolle Cambodjaanse rijstwijn en loop door de drukte van straatverkopers met zijn aroma’s en geluiden.

Dit is een tour die al je zintuigen zal prikkelen en je de meest fantastische gerechten die je maar kunt bedenken, leert ontdekken!

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Jouw reactie:

Naam *
Beoordeling *
Reactie *
reCAPTCHA *
Velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht.