Ga met de kinderen naar Vang Vieng

Beoordeling: Geen stemmen
Datum: 21 maart 2018
Reiziger: Carla Rijnders
Mensen in Laos HOUDEN van kinderen, en daarom is het niet vreemd dat het een geweldige plek is om met kinderen rond te reizen. Iedereen is erg behulpzaam en maar wat blij om kinderen te verwelkomen, helemaal de hele kleintjes zijn populair. Vang Vieng wordt echter niet vaak geassocieerd met familie reizen, omdat het bekend staat als feestlocatie voor backpackers. Maar sinds de regering in 2012 veel van de bars langs de rivier heeft gesloten, is het tuben, drinken en feesten een stuk minder geworden. Als je uit de buurt van de backpackers wijk blijft, zou je niet eens weten dat deze party scene bestond! En met zijn weelderige natuur, prachtige kalksteenbergen en de rustige Nam Song Rivier is Vang Vieng een geweldige plek om te verkennen met het hele gezin!

Hier zijn een aantal leuke activiteiten die je met de kinderen kan doen:
  • Geniet van de rivier: Reizen kan vermoeiend zijn, vooral als je kinderen op sleeptouw hebt. Dus waarom zou je niet gewoon lekker genieten van de rivier om jezelf weer een beetje op te laden. De oudere kinderen kunnen tuben, en ga met de kleintjes naar Nam Song Island – een klein eiland in het midden van de rivier. Hier vind je een kiezelstrand waar het heerlijk is om lekker in het water te spelen.
  • Verken de grotten: Er zijn zoveel ongelooflijk interessante grotten te ontdekken hier. Van de olifantengrot tot de slakgrot, de riviergrot tot de Tham Phu Kham-grot (met zijn verbazingwekkende, maar altijd drukke, Blue Lagoon). Het is altijd spannend om een grot te verkennen!
  • Ga kajakken: Voor de oudere kinderen zijn er veel actieve en interessante dingen te doen in Vang Vieng, waaronder kajakken! De Nam Song Rivier biedt verschillende kleine, maar leuke stroomversnellingen. Combineer dit met een hike en enkele grotten en je hebt een dag vol actie! Bekijk onze Ontdek Vang Vieng Tour en laat je inspireren! 
  • Spring op de fiets: als het water niet echt wat voor jou, of je kinderen, is dan is er altijd nog de fiets! Hier fiets je door prachtige rijstvelden, langs rivieren en geniet je van het prachtige uitzicht op de kalksteenbergen. Wanneer je mee gaat met onze Fietsen en Grotten tour rij je door interessante dorpjes en bezoek je een aantal ongelooflijke grotten, zoals de veelbelovende “Grot van de Gouden Krab”.  Maar je kan natuurlijk ook gewoon een fiets huren om de buurt te verkennen!
  • Bezoek een boerderij: Op de Vang Vieng organic farm kom je tijdens een boeiend boerderijbezoek alles te weten over duurzame, biologische landbouwmethodes. De perfecte dag om door te brengen met verschillende dieren en een heerlijk kopje lokale mulberrythee!

Of je nu hier bent om te genieten van de natuur of de actievolle activiteiten die deze omgeving te bieden heeft. We weten zeker dat je hier met het hele gezin zal genieten van je vakantie!

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Jouw reactie:

Naam *
Beoordeling *
Reactie *
reCAPTCHA *
Velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht.