Je droomreis door Zuidoost Azië

Beeninasia.com is online specialist in individuele rondreizen door Zuidoost Azië. Omdat we er wonen en zelf veel rondreizen, kennen we de mooiste plekken, die we graag met je delen. Je kunt zelf je ideale reis samenstellen of dit door ons laten verzorgen. Jij weet het allerbeste hoe jouw ideale rondreis door Azië eruit ziet, wij bieden je onze expertise aan.

BeenInAsia heeft een voorselectie gemaakt van de beste hotels en we bieden tours naar de mooiste plekjes. Je kunt alleen een dagtocht boeken, of een compleet verzorgde reis op maat. Soms een eenvoudig hotel, maar met uitstekende kwaliteit, soms een luxe hotel op een unieke plaats.  Zo kun je je reis betaalbaar houden. 

Azië reizen met BeenInAsia

Van plan om door Azië te gaan reizen naar Vietnam, Thailand,  CambodjaLaos of Myanmar ? Op BeeninAsia kun je online de ideale rondreis door Azië zelf samenstellen, geniet van maximale flexibiliteit tegen de beste prijs. De reisplanner helpt je een reis samen te stellen, waarbij je een indicatie van kosten krijgt. Boek je liever een reis met behulp van onze expertise ? Laat je wensen weten en we doen een voorstel.


Populaire tours

Angkor Tour per Vespa (hele dag)
Cambodja - Als je niet alleen de wereldberoemde tempels wilt zien, maar ook een indruk wilt hebben van het leven zoals het nu is in Angkor Wat, dan is deze tour is een must. De oprichtster Akim verbindt de must-sees met haar leven, ze groeide op in een klooster op het terrein van het majestueuze Angkor.
8 dgn Noord Vietnam Highlights
HANOI - MAI CHAU - NINH BINH - TAM COC - HALONG BAY.
De regio ten zuiden van Hanoi wordt vaak over het hoofd gezien, maar is prachtig. Eindeloze rijstvelden met een bergachtige achtergrond, 'Halong Bay op Land', een gebied met karstbergen en dan cruisen in een rustig deel van Halong Bay.


Unieke hotels

Le Sen Boutique Hotel
Le Sen Boutique hotel ligt aan de rand van de stad, op slechts 10 min. lopen van de belangrijkste toeristische trekpleisters. Het hotel heeft een zwembad en biedt alles wat je nodig hebt voor een goede nachtrust, het is gelegen in een rustige buurt.
Topas Ecolodge
Sapa - Topas Ecolodge heeft een spectaculaire ligging op een heuvel tussen de rijstterrassen, uitkijkend over een vallei waar etnische minderheden wonen. BeenInAsia biedt geweldige pakketten, inclusief de trein van/naar Hanoi.
The Slate
Phuket (Noordwest kust)Dit bekroonde boutique resort, voorzien van moderne ontwerpen en met een uniek concept geïnspireerd door het kleurrijke verleden van Phuket, is gelegen aan Nai Yang Beach, grenzend aan Sirinath National Park.

Reis op maat

BeenInAsia reikt je alles aan om je eigen reis samen te stellen. Wil je toch liever een reis op maat door ons samengesteld hebben ? Dat kan ! Mail je wensen naar: info@beeninasia.com en we nemen contact met je op.
 


Videos