Je droomreis door Zuidoost Azië

Beeninasia.com is online specialist in individuele rondreizen door Zuidoost Azië. Omdat we er wonen en zelf veel rondreizen, kennen we de mooiste plekken, die we graag met je delen. Je kunt zelf je ideale reis samenstellen of dit door ons laten verzorgen. Jij weet het allerbeste hoe jouw ideale rondreis door Azië eruit ziet, wij bieden je onze expertise aan.

BeenInAsia heeft een voorselectie gemaakt van de beste hotels en we bieden tours naar de mooiste plekjes. Je kunt alleen een dagtocht boeken, of een compleet verzorgde reis op maat. Soms een eenvoudig hotel, maar met uitstekende kwaliteit, soms een luxe hotel op een unieke plaats.  Zo kun je je reis betaalbaar houden. 

Azië reizen met BeenInAsia

Van plan om door Azië te gaan reizen naar Vietnam, Thailand,  CambodjaLaos of Myanmar ? Op BeeninAsia kun je online de ideale rondreis door Azië zelf samenstellen, geniet van maximale flexibiliteit tegen de beste prijs. De reisplanner helpt je een reis samen te stellen, waarbij je een indicatie van kosten krijgt. Boek je liever een reis met behulp van onze expertise ? Laat je wensen weten en we doen een voorstel.


Populaire tours

Hanoi city tour (hele dag)
Een dag met de highlights van Hanoi waarbij je gedeeltelijk per lokale bus reist en de echte locals ontmoet. Je bezoekt oa. de tempel van literatuur, het mausoleum van Ho Chi Minh, de Franse wijk, de Ngoc Son Temple, waarna je een traditionele water puppet show ziet.
6 Dagen Cambodja Ontdekkingstour
PHNOM PENH - KOMPONG THOM - SIEM REAP
Bezoek het Koninklijk Paleis van 1866, de Zilveren Pagode en het beruchte Tuol Sleng Museum. Proef een Cambodjaanse delicatesse, de gefrituurde spin! Ontdek de oude hoofdstad van Chenla en verken de grote tempels van Siem Reap!


Unieke hotels

Siddharta Boutique Hotel
Siem Reap - Het nieuwe Siddharta hotel ligt halverwege tussen het centrum van Siem Reap en de Angkor tempels, in een rustige en groene omgeving. Vanuit het restaurant op het dak van het hotel kun je genieten van de Centrale toren van Angkor Wat.
Victoria Xiengthong Palace
Luang Prabang - Het was de woning van de laatste Koning van Laos. Nu is Xiengthong Palace is een uniek hotel, gelegen naast het meest vereerde boeddhistische klooster en de koninklijke tempel Wat Xiengthong en met uitzicht op de grote Mekong rivier.
Point Yamu Resort by Como
Phuket (Oostkust) - COMO Point Yamu is een nieuw luxe resort in Phuket en ligt op het puntje van Cape Yamu met uitzicht op de Andaman Zee en de dramatische baai van Phang Nga, op slechts 25 minuten van de luchthaven van Phuket.

Reis op maat

BeenInAsia reikt je alles aan om je eigen reis samen te stellen. Wil je toch liever een reis op maat door ons samengesteld hebben ? Dat kan ! Mail je wensen naar: info@beeninasia.com en we nemen contact met je op.
 


Videos